Overfladebehandling nær Horsens & Vejle

Få overfladebehandling ved Scan-blast ApS

Trænger dit køretøj, båd eller andet emne til overfladebehandling? Scan-blast er specialister indenfor overfladebehandlinger af stål og metal, og har været i branchen gennem mere end 20 år. Vi tilbyder overfladebehandling i Hedensted nær Horsens og Vejle, dog har vi også en mobilafdeling, som gør det muligt at udfører behandlingen hos jer. Læs mere om vores mobilafdeling og mandskabsudlejning.

Sandblæsning

Vi tilbyder to forskellige former for sandblæsning. Vi sandblæser med stålgrit, som giver den mest optimale forbehandling af stålet, det giver en god ruhed, til vedhæftning af metallisering og maling. Vi sandblæser også med kvartsand, som giver en mere glat og fin overflade, bruges oftest til aluminium, eller rustfristål emner.

Metallisering

Vi har mulighed for at tilbyde metallisering med 85/15% alu/zink tråd. Metallisering giver en bedre beskyttelse til emnet, især mod slag. Det er derfor en effektiv løsning, for at opretholde længere levetid på dit emne.

Industrilakering

Vi har mere en 20 års erfaring med industrilakering.  Det gør, at vi med sikkerhed, leverer et resultat som du kan være stolt af.

Få et uforpligtende tilbud på overfladebehandling

Vil du høre mere om vores service, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt? Du er meget velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til info@scan-blast.dk, ringe på telefon +45 21 24 58 36 eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra jer.